Welcome in EURO-LES

Products

Нашите Услуги

Транспорт

Транспорт

Вршиме транспорт во рамките на Европа, Бугарија, Грција и Турција, работиме со лиценци на ECMT / CEMT.

Прочитај Повеќе

Транспорт

Транспорт

Вршиме транспорт во рамките на Европа, Бугарија, Грција и Турција, работиме со лиценци на ECMT / CEMT.

Прочитај Повеќе

Логистика

Логистика

Глобалната логистичка флота е модерна флота од тешки композиции кои ги покриваат EURO6 стандардите за заштита на животната средина.

Прочитај Повеќе

Логистика

Логистика

Глобалната логистичка флота е модерна флота од тешки композиции кои ги покриваат EURO6 стандардите за заштита на животната средина.

Прочитај Повеќе

Осигурување и покриеност

Осигурување и покриеност

Имаме целосно CMR осигурување и 24-часовна комуникација и ГПС покриеност со нашите возила каде и да се наоѓаат.

Прочитај Повеќе

Осигурување и покриеност

Осигурување и покриеност

Имаме целосно CMR осигурување и 24-часовна комуникација и ГПС покриеност со нашите возила каде и да се наоѓаат.

Прочитај Повеќе

Search